Ontdek hier de nieuwe TUI bestemmingen

Lesbos

Is één van de grotere Griekse eilanden, geen massatoerisme maar nog de echte Griekse gastvrijheid. Het eiland heeft een rijke geschiedenis, schilderachtige dorpen, prachtige kerken en kloosters.  Het landschap op Lesbos is erg afwisselend: groene landschappen,  berglandschappen, bossen, bergen en heuvels met hier en daar groene valleien, mooie baaien en  uitgestrekte olijfboomgaarden.

Thassos 

Is een klein Grieks eiland en ligt ten noorden van de Chalkidiki.  Ideaal voor de Griekenlandfans die de andere Griekse eilanden al ontdekt hebben.   Er zijn pittoreske dorpjes, prachtige zandstranden en u kan logeren in kleinschalige hotels.

Aruba 

Op ongeveer 10u vliegen vanuit Brussel ligt het prachtige Aruba, one happy island!  Gekend voor zijn prachtige witte lange zandstranden.  Een bestemming die het hele jaar door bezocht kan worden.  Logeren in een appartement of in een super deluxe hotel, het kan hier allemaal.

Curacao

Zoals Aruba ook op ongeveer 10u vliegen vanuit Brussel.  Groter dan Aruba met veel kleine baaien met strandjes.  Ook Curacao kan u het hele jaar door bezoeken.  Een ideaal eiland om watersporten te beoefenen.

 

Kom uw brochure halen op kantoor, we staan u graag bij met persoonlijk en professioneel reisadvies.

#wijrollendeperfectereisvooruuit

 

 

 

 

 

 

Cirkel Reizen