Maatwerk

CR-zorgeloos 1000px

Zorgeloze vakantie

Heb je graag een uitgestippeld parcours, samengesteld door reisexperts in hart en nieren? Dan is de zorgeloze reis wellicht iets voor jou. Jij hoeft enkel je koffers te pakken!

Ben jij iemand die het liefst van al kiest uit de reizen die wij voor jou hebben ontworpen, dan zal je zeker je gading vinden tussen onze zorgeloze reizen. Je hoeft je zelf geen weg te banen tussen de talloze opties die het internet je geeft, waarbij vergelijken soms onmogelijk is. Laat je leiden door onze jarenlange ervaring waarmee we onze reizen hebben uitgezocht en samengesteld, zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Al vanaf het boeken van de reis beleef je het plezier van een zorgeloze vakantie. Deze reizen zijn iets voor jou als je zeker wil zijn van een onvergetelijke vakantie, maar het uitzoeken ervan liever aan iemand anders overlaat. Je laat je reis natuurlijk enkel graag in handen van een partner die je kan vertrouwen. Wij vullen graag die rol in en zorgen er al bij het boeken voor dat je zin krijgt om te vertrekken. Laat de voorpret maar beginnen!

 

CR-uniek 1000px

Unieke reizen

Heb je een bestemming in gedachten, maar kies je het liefst voor een reis op maat? Laat ons dan jouw unieke reis samenstellen. We eindigen met een vakantieplan op je lijf geschreven.

Bij het plannen van jouw unieke reis, luisteren we graag naar je wensen en vertalen we ze op een verrassende manier. Waar wil je slapen, wat wil je zien, welke tempo wil je volgen…? Een reis waarbij we jullie voorkeuren nog wat hoger kunnen tillen met onze vakkennis en ervaring: daar gaan we voor! Van start tot finish staan we aan je zij om je reis onbezorgd en onvergetelijk te maken. In goed overleg bepalen we wat je graag, en even belangrijk, helemaal niet wil doen. We leggen die puzzelstukken samen en vormen zo de perfecte reis, die je nergens anders gevonden had. Cirkel Reizen staat garant voor een uniek programma, helemaal op jouw lijf geschreven én met aandacht voor budget. We gaan hierbij geen enkele uitdaging uit de weg. Slaap je het liefst onder de sterren? Geen probleem, wij kennen een adresje. We geven je er nog een leuke ontbijttip in de buurt bovenop!

CR-verrassend 1000px

Verrassende reizen

Je hebt een reisperiode en -budget, maar nog geen idee waarnaartoe? Of wil je je gewoon graag laten verrassen? Dat kan, met onze verrassende reizen.

Een reis op maat, die je niet zelf kon bedenken. Net dat doen wij immers voor jou! Kan je niet kiezen waarheen, heb je helemaal geen idee waarnaartoe of vind je het net leuk om je te laten verrassen? Wat jij moet weten is een reisperiode en -budget, en daar gaan wij mee aan de slag. De mooiste reizen overkomen je, laat het plannen maar aan ons over. Een bestemming waar je dacht nooit naartoe te willen gaan, komt zo misschien wel helemaal bovenaan je favorietenlijst. Je persoonlijke reisadviseur zorgt voor een onbezorgde trip waarover je nog lang zal napraten. Het is haar doel je te imponeren met een reis waar je meteen enthousiast over bent. Vertrouw de realisatie van je droomreis aan Cirkel Reizen toe en beleef een onvergetelijke ervaring. Zelfs voor je op het vliegtuig stapt!

CR-buitengewoon 1000px

Buitengewone reizen

Een vakantie op het water ligt ook binnen de mogelijkheden. Onze ervaring met deze buitengewone reizen delen we graag met jou.

Een cruise is vaak de ideale manier om heel wat van de wereld te zien, met een crew die dag en nacht voor je klaarstaat. Vervelen zit er zeker niet in, aan boord is er heel wat te doen. Je bezoekt verschillende bestemmingen zonder telkens in de weer te moeten zijn met koffers in- en uitpakken. Integendeel, je geniet van de reis zelf. Gewoonweg in hetzelfde bed slapen terwijl je van de ene naar de andere leuke bestemming vaart. Voor je opnieuw je kajuit opzoekt, kan je elke avond genieten van een prachtige zonsondergang op het water. Klinkt goed, toch? Een cruise is de definitie van zorgeloos reizen: je moet niet op zoek naar een lekker restaurant, een hippe bar of een goede welness. Alles is gewoon binnen handbereik te vinden! In de watten gelegd worden op een luxueuze cruise, vergt weliswaar de juiste contacten en kennis. Cirkel Reizen is je ideale partner in dit verhaal!