Loop een marathon mee!

Droom jij ervan om mee te lopen met één van de befaamde marathons? Wij kunnen jouw boeking en startbewijs regelen. Wees wel snel, want het aantal startbewijzen is erg beperkt!

 • Marathon Parijs – 3 april 2022
 • Marathon Barcelona – 8 mei 2022
 • Halve Marathon Berlijn – 3 april 2022
 • Marathon Berlijn – 25 september 2022
 • Marathon Chicago – 9 oktober 2022

42,195 meter lopen is een unieke uitdaging. Een fysieke beproeving die op de bucketlist staat van vele mensen. En als je de uitdaging dan toch aangaat, waarom dan niet meteen de belevenis nog specialer maken en deze te combineren met een vakantiegevoel? Ga naar deze exclusieve events en het enige wat je nog zelf hoeft te doen is je voor te bereiden.

We hanteren de inschrijvingen op basis van first come, first serve. Supporters en niet-lopers zijn van harte welkom en krijgen steeds een korting die vermeld staat per marathon.

Marathon Parijs – 3 april 2022

Vanaf € 499 per loper

De marathon van Parijs is één van de grootste en populairste sportevenementen van Europa. De marathon start op de Champs Elysées en neemt je mee voor een spectaculaire tocht door de lichtstad. Geniet van de prachtige, authentieke gebouwen en de sfeer onder de vele internationale deelnemers in de mooiste stad ter wereld. Deze internationale stadsmarathon trekt jaarlijks meer dan 40.000 deelnemers.

INBEGREPEN

 • 3 overnachtingen in Hotel Monceau Elysées *** op basis van kamer en ontbijt
 • Marathonpakket:
  • gegarandeerd startbewijs voor de marathon van Parijs
  • T-shirt
  • medaille

Van 1 tot 4 april 2022. Transport is optioneel.

*****

Marathon Barcelona – 8 mei 2022

Vanaf € 359 per loper

De marathon van Barcelona bestaat sinds 1978 en is daarmee een echte marathonklassieker. Wist je dat de marathon van Barcelona ouder is dan die van Londen, Antwerpen, Rotterdam en Tokio? Deze marathon heeft alles: een fantastisch parcours langs de mooiste bezienswaardigheden, de ideale timing in het voorjaar en de beste restaurants om na de inspanning weer op krachten te komen.

INBEGREPEN

 • 3 nachten (vrijdag – maandag) in HCC Lugano *** op basis van kamer en ontbijt
 • Marathonpakket:
 • Officieel gegarandeerd startbewijs
 • Pasta party
 • Medaille
 • Officieel T-shirt
 • Vroeg ontbijt (6u) op dag van de marathon

Van 6 tot 9 mei 2022. Transport is optioneel.

****

Halve Marathon Berlijn – 3 april 2022

Vanaf € 399 per loper

Alles wat Berlijn zo bekend maakt, zie je met eigen ogen tijdens de halve marathon. Je start op de Straße des 17. Juni tussen de Brandenburger Tor en de Siegessäule. Je rent vervolgens langs de Siegessäule naar Slot Charlottenburg, door het Lietzenseepark ga je richting de Gedächtniskirche. Je passeert de Postdamer Platz en de Dom om uiteindelijk te finishen net voorbij de Brandenburger Tor.

Snel, vlak en dwars door de hipste stad van Duitsland. Van start tot finish is alles hier perfect georganiseerd. Tijdens jouw 21,0975 kilometer juichen duizenden toeschouwers je langs de route toe. ‘De halve’ combineer je mooi met een weekend in bruisend Berlijn!

 • INBEGREPEN
 • 3 overnachtingen (01/04-04/04) in in Select Hotel Gendarmenmarkt **** op basis van kamer en ontbijt
 • Loperspakket:
 • Gegarandeerd startbewijs voor de marathon van Berlijn
 • Huur tijdsregistratie chip

Info en reservatie:

code 77558 van 1 tot 4 april 2022. Transport is optioneel.

****

Marathon Berlijn – 25 september 2022

Vanaf € 649 per loper

Jaarlijks staan ruim 40.000 lopers aan de start van de BMW Berlin Marathon, die daarmee behoort tot een van ’s werelds grootste hardloopwedstrijden. De met ‘Deutsche Pünktlichkeit’ georganiseerde wedstrijd voert langs diverse historische plaatsen. Zo wordt kort na de start op de brede Strasse des 17. Juni de imposante ‘Siegessäule’ gepasseerd en ook de immens hoge televisietoren in het voormalige Oost-Duitsland kan de deelnemers niet ontgaan. Berlijn staat ook bekend om haar vlakke en snelle parcours. Het wereldrecord is er al meerdere keren verbeterd en ook het huidige wereldrecord van 2.01.39 is door Eliud Kipchoge in de Duitse hoofdstad gelopen. Verbeter jij tijdens deze editie van de marathon van Berlijn ook jouw persoonlijk record?

Je hebt keuze uit 2 verschillende hotels. Zo hebben wij voor elk budget en wensen de juiste oplossing. Beide hotels zijn centraal gelegen in het centrum van Berlijn zodat je te voet en/of met het openbaar vervoer heel makkelijk Berlijn kunt ontdekken.

Code 77559 : Marathonpakket incl. IBIS Kurfurstendamm **

Code 77557 : Marathonpakket incl. RIU Plaza Kurfurstendamm ****

Contacteer ons voor het programma.

Van 23 tot 26 september 2022. Transport is optioneel.

****

Marathon Chicago – 9 oktober 2022

Vanaf € 2199 per loper

De Chicago Marathon is een echte stadsmarathon met start en finish in Grant Park, in het centrum van de stad. Na de start leidt het parcours via Grand Avenue en LaSalle Street naar het noorden van Chicago, waar je zelfs even langs het gigantische Lake Michigan loopt. Na het keerpunt op 7 miles keer je terug naar het centrum om daar een lus te maken in westelijke richting. Daar passeer je het United Center, de thuishaven van de wereldberoemde basketballers van de Chicago Bulls. Via het zuiden van de stad beland je uiteindelijk via Chinatown op Michigan Avenue voor de laatste 2 mijl tot aan de finish, waar je met open armen ontvangen wordt en je jezelf een Chicago Marathon Finisher mag noemen.

Contacteer ons voor het programma.

Van 6 tot 11 oktober 2022. Transport inbegrepen.

Reisorganisator: TUI SPORTS : update 06-01-2022

Raadpleeg ons voor actuele info, prijzen en beschikbaarheid.

Reisaanvraag

Loop een marathon mee!

  Uw voornaam

  Voer een getal in

  Uw familienaam

  Voer een getal in

  Datum, Vakantie, Duurtijd

  E-mail

  Telefoon

  Uw opmerkingen