Luxueus genieten in Corfu

Ikos Dassia is een all-inclusive hotel op hoog niveau. Direct aan het strand met een prachtig uitzicht, veel sportmogelijkheden, en aparte zone voor rustzoekers.

Programma:

Prachtig hotel van de IKOS-keten met uitstekende service en heel veel faciliteiten. Het hotel biedt veel sportmogelijkheden zoals tennis, pingpong, beachvolley, voetbal, basketbal, mountainbike, aerobic, yoga, pilates en Zumba. Zelfs 1 x per verblijf duikinitiatie en windsurfen. Wie rust zoekt, die vindt deze ongetwijfeld in de aparte zones voor volwassenen aan het strand, in het restaurant of aan de relaxzwembaden.  Het hotel heeft 2 hoofdrestaurants en 6 à-la- carte restaurants. Voor de kamertypes 22 en 27 is er een Ikos Deluxe Collection service voorzien. Dit betekent exclusieve check-in/check-out, conciërge service, gratis spaverzorging voor 2 personen, privégedeelte op het strand, snacks en cocktails aan het zwembad en aan het strand, 1 privé-avondmaal op het strand, fles champagne bij aankomst, premiumdranken in de minibar, luxueuze toiletartikelen in de badkamer, hoofdkussenservice,….

Vertrekdata:

Seizoen zomer 2022

Prijzen:

Op aanvraag

Reisorganisator: TUI – Update: 06-01-2022

Alle prijzen worden vermeld per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van beschikbaarheid. Contacteer ons voor actuele beschikbaarheid en prijzen.

Reisaanvraag

Luxueus genieten in Corfu

  Uw voornaam

  Voer een getal in

  Uw familienaam

  Voer een getal in

  Datum, Vakantie, Duurtijd

  E-mail

  Telefoon

  Uw opmerkingen