Verken de Betoverende Noorse Fjorden met Holland America Line in 2023

Verken de Betoverende Noorse Fjorden met Holland America Line in 2023

Vertrek tijdens de lente of zomer van 2023 vanuit Amsterdam naar het noorden met Holland America Line. Een begeleide zeecruise is de ideale mogelijkheid om kennis te maken met deze unieke en mooie manier van reizen.

De Noorse Legenden

Bron: Holland America Line

8 daagse cruise, De Noorse Legenden

mei 2023

De Noorse Fjorden, we kunnen ons er allemaal wel iets bij voorstellen. Prachtige groene landschappen, het is dé bestemming voor natuurliefhebbers. Vaar eind mei aan, en beleef het smeltende ijs, watervallen en de berglandschappen die in volle bloei staan. Deze periode komt er terug leven in de brouwerij. Vaar van het ene hoogtepunt naar het andere, de kleurrijke huisjes in Bergen, de magnifieke uitzichten in Ålesund, of de prachtige waterval in Geirangerfjord kunnen iedereen wel bekoren.

Prijzen vanaf €1250 per persoon

Vikingsaga's

Bron: Holland America Line

8 daagse cruise, De Vikingsaga’s

Juli 2023

8 dagen op reis naar de Noorse Fjorden. Duik mee in de wereld van de vikingssaga’s. Ontdek Oslo, een stad met de perfecte balans tussen het vikingverleden en de hedendaagse levensstijl. Na Oslo vaar je verder richting Kristiansand, een mooie kuststad in Noorwegen. De volgende dag kan je op zee de prachtige fjorden bewonderen. Aanschouw ‘De Preekstoel’ van het Lysefjord in al zijn glorie. Tot slot bezoek je het stadje Flåm, misschien ken je het wel. Het is vooral bekend door de prachtige treinrit doorheen het fjordenlandschap en de bergen.

Prijzen vanaf €1475 per persoon

Het schip

Je vaart met het nieuwe cruiseschip Rotterdam, hier voel je je in een mum van tijd thuis. Vele werknemers zijn Nederlandstalig, er worden bovendien ook Nederlandstalige excursies georganiseerd. De rederij Holland America Line biedt lekker eten, een uitstekende service

en erg comfortabele hutten. Dit is de perfecte mix voor een geweldige reis.

 

Vertrek jij in het voorjaar van 2023 ook graag naar het Noorden? Liever een andere periode of vind je 8 dagen wat kort? Cirkel Reizen helpt je met veel plezier verder! Maak een afspraak en wij bekijken samen met jou alle mogelijkheden.

Reisorganisator: Holland America Line – update 07-10-2022

Reisaanvraag

Verken de Betoverende Noorse Fjorden met Holland America Line in 2023

  Uw voornaam

  Voer een getal in

  Uw familienaam

  Voer een getal in

  Datum, Vakantie, Duurtijd

  E-mail

  Telefoon

  Uw opmerkingen