Onvergetelijk overnachten in Lapland

Viermaal onvergetelijk overnachten in Lapland

Heb jij altijd de betoverende natuur van het Finse Lapland willen ontdekken? Ga met Gallia op reis naar het Noorden en beleef de magie van dit schitterende landschap. Kies ervoor om één of meerdere nachten in een uniek verblijf door te brengen. Van een kamer in een sneeuwhotel tot een volledig glazen iglo. De mogelijkheden zijn eindeloos maar vooral uniek en onvergetelijk.

 

Slapen in een sneeuwhotel – Arctic SnowHotel

Vanaf €1154 per persoon/ arrangement van 5 dagen

Het prachtige Arctic SnowHotel bevindt zich in Sinettä, op zo’n 30 kilometer van Rovaniemi. Het hotel ligt vlak bij een bevroren meer en ver weg van de lichtvervuiling van de stad. De ideale plek voor originele winteractiviteiten en om het noorderlicht te bewonderen. In het SnowHotel vind je niet alleen een snowbar en snowrestaurant, maar ook heuse sneeuwkamers en -suites. Alle verblijven in het SnowHotel zijn uitgerust met een thermische slaapzak, maar wie toch nog wat extra verwarming wenst, kan heerlijk genieten in de sauna’s en bubbelbaden.

 

 

Sterrenkijken onder een glazen dak – Arctic Glass Igloos

Vanaf €1154 pp / arrangement 5 dagen

Arctic biedt naast een SnowHotel ook dromerige glazen iglo’s aan, hier zal je dankzij de ‘all sky vision’ en het noorderlichtalarm geen seconde missen van dit wondermooie natuurfenomeen. Een romantische overnachting met twee of een memorabel verblijf met het hele gezin in de familie-iglo, het kan hier allemaal. Alle iglo’s zijn bovendien voorzien van elektrische bedden, vloerverwarming en een eigen badkamer. Het noorderlicht spotten was nog nooit zo luxueus!

 

 

Winter glamping in een Aurora Dome – Hotel Jeris

Vanaf €101 pp voor 1 nacht

Hotel Jeris is een uniek Laps hotel naast het Pallas-Yllas National Park dicht bij het Jerisjärvi meer. Het beschikt over 27 comfortabele kamers en blokhutten, al is het toch vooral de Aurora Dome die je onvergetelijke nachten bezorgt. De wand van deze luxueuze, geïsoleerde glampingtent met houtvuur is gedeeltelijk doorschijnend. Hierdoor heb je een adembenemend uitzicht op de sterrenhemel en met wat geluk kan je ook het noorderlicht spotten. Een extra troef van het hotel is de Jeris Arctic Sauna World. Een bijzondere wellness aan het meer met verschillende sauna’s en een magisch verlicht ijszwembad dat gedurende heel de winter opengehouden wordt.

 

Santa’s Igloos Arctic Circle – Santa Claus Village

Vanaf €1107 pp / arrangement 4 dagen 

Droom je ervan om te kamperen in het midden van de Lapse wildernis maar dan wel in alle comfort? Dan is Santa’s Igloos Arctic Circle voor jou the place to be. Deze nieuwe iglo’s aan het iconische Santa Clause Village zijn niet alleen uitgerust met al het moderne comfort, al dan niet zelfs met privésauna, maar bieden dankzij hun glazen dak ook een betoverend uitzicht op de poolhemel met zijn duizenden sterren. Wie weet spot je dus het spectaculaire noorderlicht gewoon vanuit je zachte, warme bed! In het Santa Clause Village kan je bovendien het Santa Claus kantoor en allerlei mooie winkels en restaurants verkennen.

 

 

Droom jij ook al van een verblijf in één van deze unieke locaties? Maak hier een afspraak of vul onderstaand formulier in en Cirkel Reizen helpt je met veel plezier verder.

Update 19/10/2023 – reisorganisator: Gallia

 

 

Reisaanvraag

Onvergetelijk overnachten in Lapland

  Uw voornaam

  Voer een getal in

  Uw familienaam

  Voer een getal in

  Datum, Vakantie, Duurtijd

  E-mail

  Telefoon

  Uw opmerkingen