6 mei, dag van de reisprofessional

Dag van de Reisprofessional

Meer dan ooit is de waarde van boeken bij een reisprofessional duidelijk. Als er iets misgaat, staan we voor je klaar. Gezien de huidige omstandigheid waarmee we nu worden geconfronteerd en de overweldigende complexiteit van hoe reizen eruit kan zien in een post COVID-19-wereld, wachten we reikhalzend op richtlijnen en actie van onze regering. We weten dat reizen zal terugkeren, maar dat zal in fasen gebeuren.

Woensdag 6 mei is het de Dag van de Reisprofessional. Vandaag willen we de cruciale rol die we spelen in de bredere reis- en toerismebranche, evenals de uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden in de kijker plaatsen.

De reissector is een essentieel onderdeel van de globale economie. Hoewel de fysieke elementen van reizen vliegtuigen, treinen, auto’s, hotels, cruises en rondleidingen zijn, is het de reisagent die de schakel is.

We werken in een industrie die draait om persoonlijk contact. Niet alleen in verplaatsingen met het vliegtuig of een cruise maar ook waar de reiservaring allemaal begint, bij het reisbureau.

De veiligheid van onze reizigers staan voor ons op de eerste plaats. In de afgelopen weken was het onze voornaamste taak om iedereen veilig terug thuis te krijgen. Daarnaast hebben we de handen vol met het omboeken van reeds geplande vakanties.

Wij blijven met passie, zorg en veel doorzettingsvermogen verder bouwen aan jouw vakantiedromen.

Dankzij onze vakkennis bieden we je zowel tijd- en geldbesparingen als informatie en bijstand. We kunnen perfect navigeren in de complexe wereld van de boekingssystemen. Via ons uitgebreid netwerk weten we perfect wie we moeten contacteren. Onze reiservaringen delen we met veel passie. Tijdens deze crisisperiode blijven we up to date over welke landen de grenzen openen voor het toerisme.  Een reisprofessional is je persoonlijke reisadviseur, je persoonlijke shopper.

#cirkelreizen
#laatjouwreisopwieltjeslopen
#DagvandeReisagent #ReisBewust #ReisGerust #Dereizigeronzezorg #TravelAgentDay #TAD #Travelhero #travelagentsrock #SamenSterk #Winkelhier #kooplokaal #VVR #VVR45