Uitkijken naar zomer 2021!

Beste klant,

De hele wereld levert grote inspanningen en er wordt met man en macht gewerkt aan een vaccin. We hebben dan ook goede hoop dat we stap voor stap opnieuw mogen beginnen uitkijken naar een mooie nieuwe zomer!
Tui heeft haar zomeraanbod voor 2021 klaar en biedt heel wat voordelen voor vroegboekers.  In deze nieuwsbrief geef ik je graag meer informatie!

 1. Voordelen voor vroegboekers:
 • Ruimste keuze en beschikbaarheid!
 • Kortingen tot 700 euro/per persoon op bepaalde bestemmingen en afreizen
 • Speciale acties voor de 2e persoon in laagseizoenperiodes
 • Gratis kinderen (maximum 1 kind per kamer op bepaalde bestemmingen en afreizen)
 • Extra voordelig luchthavenvervoer (50 euro/per reservatie tot 3 personen. Extra personen mogelijk mits supplement).
 • 10% korting op excursies (Tui Experiences)

Alle voordelen zijn beperkt voor de snelste boekers en beperkt in beschikbaarheid. Wees er dus op tijd bij. Info en voorwaarden in ons kantoor.

 1. Flexibiliteit en garanties:

Je wil wel graag gebruik maken van de vroegboekvoordelen, maar je twijfelt op dit moment toch of je al durft te boeken voor volgende zomer? Dan trekken deze garanties je ongetwijfeld over de streep:

 • Omruilgarantie: voor alle boekingen bij TUI kan je tot 31-8-2021 gebruik maken van de omruilgarantie.  Je kan tot 2 keer omruilen naar een andere bestemming, datum en gezelschap. De volledige voorwaarden en updates vind je hier. 
 • Geld-terug-garantie: Als Tui je vakantie moet annuleren of er is een negatief reisadvies, dan ontvang je een terugbetaling op je rekening, ook al heb je deze vakantie geboekt met de tegoedbon voor je geannuleerde reis in 2020 wegens covid-19. De informatie over de geld-terug-garantie kun je hier nalezen.

3. We bieden jou gemoedsrust!  

 • Het zijn uitzonderlijke tijden. En ook al zijn we heel hoopvol voor volgende zomer, sommige maatregelen zullen misschien nog niet opgeheven kunnen worden. Het is mogelijk dat er wijzigingen of aanpassingen nodig zijn. Dat er coronatesten gevraagd worden, of dat er gezondheidsformulieren moeten ingevuld worden voor jouw bestemming. Daarover willen we je eerlijk informeren. Maar, net dan is het belangrijk dat je altijd bij iemand terecht kan voor je vragen. Iemand die je oprecht reisadvies geeft en samen met jou naar oplossingen zoekt als dat nodig zou zijn.

4. Vanaf 1 december verwelkomen we je graag na afspraak.

 • Maak je afspraak via de link op onze website
 • of neem contact met ons op om een afspraak in te plannen

Ook andere touroperators bereiden zich volop voor op volgend jaar! Laat ons dus gerust jouw reiswensen weten, dan bezorgen we je zo snel mogelijk een mooi reisvoorstel.

Als we iets hebben geleerd is het dat een leven zonder familie en vrienden, terrasjes, reizen, muziek en cultuur maar saai is! We houden dus samen nog even vol en kijken vol goede moed naar de toekomst!

Ik wens jullie alvast een hele fijne ‘bubbel eindejaarsperiode’, met mooie reisjes en wensen onder de kerstboom!

Warme groeten

Eve Mellemans

Op de Facebook-pagina en Instagram-account van Cirkel Reizen post ik regelmatig nieuws over reizen en mijn ervaringen tijdens deze bijzondere periode!