Koelbox

Autovakantie

Op reis gaan met de wagen is synoniem voor flexibel reizen. Je kan alle kanten op, stopt waar je wil voor een foto en zet de route naar je hand. Neem ook gerust dat extra souvenirtje mee want de kilo’s van je bagage doen er niet toe. Relax op reis dus!

Onze autovakanties nemen je mee langs de tragere routes vol bezienswaardigheden, of brengen je net zo snel mogelijk op bestemming om ter plekke op verkenning te gaan. Het is maar wat jij verkiest.

Paspoort

Vliegvakantie

Het vliegtuig nemen, brengt je het snelste op je bestemming. Sterker nog, vele bestemmingen zijn enkel handig bereikbaar met het vliegtuig. Je stapt in en de piloot brengt je veilig waar je moet zijn. Geen stress, geen zorgen, maar even helemaal tot rust komen vooraleer je vakantie begint. De magie van in enkele uurtjes tijd op een totaal ander plekje op aarde uit het vliegtuig te stappen is de start van een onvergetelijke reis. In maximaal 5 uurtjes bereik je elk vliegveld in Europa, en eigenlijk ligt de hele wereld aan je voeten.

Fotokaders

Cruise

De tijd dat een cruise enkel voor mensen op leeftijd met veel geld was, ligt al lang achter ons. Voor je budget heb je immers je volledige reis: vervoer, verblijf, uitstapjes, eten en drinken en nog zoveel meer. Bijna ongemerkt vliegen de vaaruren voorbij naar je volgende bestemming: je slaapt in je eigen kajuit, gaat lekker eten, trekt wat baantjes in het zwembad of maakt een wandeling op dek. Of misschien waag je een gokje in het casino, sta je de hele nacht op de dansvloer of ga je trainen in de fitness? Kortom, een reis met persoonlijke service waar het nooit voelt alsof je onderweg bent.