Cruisen langs de Atlantische Kusten van Frankrijk en Spanje

Aan het einde van de zomer van 2025 presenteert de Sirena een exclusieve 12-daagse cruise langs de Atlantische kusten van Frankrijk en Spanje. Vanuit Antwerpen vaart dit elegante luxeschip helemaal tot in Lissabon. Onderweg bezoekt u diverse schitterende locaties die zelden door cruiseschepen worden aangedaan, waaronder Nantes, San Sebastián, en Gijón. Een hoogtepunt van deze reis zijn de twee volle dagen in het sfeervolle Bordeaux. Geïnteresseerd in deze unieke vaarroute? Wacht dan niet te lang met boeken, want de Sirena biedt slechts plaats aan 680 gasten en deze speciale route wordt slechts één keer uitgevoerd in 2025.

De Sirena is een prachtig juweel van de Oceania Cruises vloot. Dit cruiseschip is perfect uitgerust om tot 684 gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Als zusterschip van de Regatta, Nautica en Insignia, deelt het dezelfde elegante stijl en aandacht voor detail.

Aan boord van de Sirena vind je een waaier aan faciliteiten die je cruisevakantie extra speciaal maken. Zo zijn er meerdere bars en lounges waar je kunt ontspannen met een drankje in de hand, evenals een openluchtzwembad voor een verfrissende duik. Voor wie op zoek is naar spanning, is er een casino aan boord, terwijl wellnessliefhebbers kunnen genieten van de spa en fitnessruimte.

Een van de hoogtepunten aan boord zijn de verschillende restaurants die de gerenommeerde topgastronomie van Oceania Cruises serveren. Of je nu zin hebt in een intiem diner of een uitgebreid feestmaal, de keukenbrigade weet je zeker te verrassen met heerlijke gerechten.

Wat de accommodaties betreft, biedt de Sirena een diversiteit aan hutten. Van knusse binnen- en buitenhutten tot balkonhutten en ruime suites met een eigen privéterras, er is voor elk wat wils. Elk verblijf aan boord is ontworpen om comfort en luxe te bieden, zodat je je volledig kunt ontspannen en genieten van je reis op zee.

Reisschema : 

Dag 1: Antwerpen

Begin je avontuur aan boord van de Sirena, die bij zonsondergang de haven van Antwerpen verlaat.

Dag 2: Zeebrugge (België)
Geniet van een dag aan de Belgische kust. Verken de kustlijn met de kusttram en bezoek steden zoals Blankenberge, De Haan, of Oostende. Overweeg ook een uitstap naar Brugge, een charmante bestemming in elk seizoen.

Dag 3: Le Havre (Frankrijk)
In Le Havre, een stad bekend om zijn unieke naoorlogse architectuur (UNESCO-erfgoed), heb je keuze te over. Ontdek Honfleur, bezoek Mont Saint-Michel of reis af naar het romantische Parijs.

Dag 4: Op zee
Geniet van een ontspannen dag op open zee.

Dag 5: Dublin (Ierland)
In Dublin wachten het historische Trinity College, St. Stephen’s Green, en Newgrange op je bezoek. Sluit je dag af met een bezoek aan een traditionele Ierse pub.

Dag 6: Op zee
Een tweede dag om te genieten van de faciliteiten aan boord terwijl we doorvaren.

Dag 7: Montoir (Frankrijk)
Vanuit Montoir ontdek je de Loirevallei. Bezoek Nantes, bewonder het kasteel van de hertogen van Bretagne, ontdek Guerande en maak een boottocht op de Erdre. Proef zeker de lokale Muscadet.

Dag 8 & 9: Bordeaux (Frankrijk)
Twee dagen in Bordeaux, de wijnhoofdstad van de wereld. Bewonder de historische architectuur en overweeg een bezoek aan een lokaal château voor een wijnproeverij.

Dag 10: San Sebastián/Donostia (Spanje)
San Sebastián, de parel van het Baskenland, nodigt je uit om zijn elegante art nouveau-gebouwen en excellente gastronomie te ontdekken. Proef de lokale pinxtos.

Dag 11: Gijón (Spanje)
In Gijón kun je heerlijk wandelen langs het strand Playa de San Lorenzo of de historische visserswijk Cimavilla verkennen. Mis het uitzicht vanaf de heuvel Santa Catalina niet.

Dag 12: Op zee
Nog een dag om de rust op zee te ervaren voordat de reis eindigt.

Dag 13: Lissabon (Portugal)
Na het ontbijt verlaat je het schip in Lissabon. Een transfer brengt je naar de luchthaven voor de terugvlucht naar België. Einde van een onvergetelijke reis.

Vertrek op 22 september 2025, contacteer ons voor meer info.