Autohuur hoeft geen gedoe te zijn!

Geen gedoe meer aan de balie

Als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk zo snel mogelijk in je huurauto stappen. Muziek aan, raampje open, wind door je haren en op naar je accommodatie! Maar voordat het zover is, dien je eerst nog wel naar de verhuurbalie te gaan. Hier maakt de verhuurder het huurcontract voor je op dat jij dient te controleren en te tekenen. Dit kost even wat tijd… Via Sunny Cars heb je de mogelijkheid om vooraf online in te checken met de Express service,

Geen verrassingen, maar een duidelijke waarborg

Ook al is vooraf via Sunny Cars alles betaald, toch moet je ter plaatse wel een waarborg voldoen. Doordat er een waarborg op je creditcard wordt gereserveerd of afgeschreven, heb je tijdelijk minder bestedingsruimte.  Met het geen waarborgpakket is het op steeds meer bestemmingen mogelijk om een auto te huren zonder dat je een waarborg hoeft te voldoen.

Tóch die leuke Fiat 500

Lekker toeren door Italië met een Fiat 500? Romantischer kan haast niet! Helaas blijft het soms bij dromen… Je reserveert namelijk een categorie auto en het is dus niet zo dat je altijd de auto krijgt die als voorbeeld wordt afgebeeld. We kunnen namelijk geen merk of model garanderen. Tóch blijft dit een wens van veel autohuurders. De meeste klanten willen namelijk graag een merk of model auto kunnen reserveren, zodat ze zeker weten dat ze die leuke Mini Cooper of Fiat 500 krijgen. En voor die mensen reizigers hebben we leuk nieuws. Het is nu op bepaalde bestemmingen namelijk mogelijk om gegarandeerde modellen te kiezen.

Wil je graag een huurwagen tijdens je vakantie, neem dan zeker contact met ons op of boek zelf je all inclusive huurwagen via deze link.