Haal meer uit je vakantie met een huurwagen

Met een excursie haal je meer uit jouw vakantie. Uiteraard kun je inschrijven voor (groeps)excursies en je vakantieregio ontdekken, maar wie het liever op eigen tempo doet, die boekt een huurwagen. De voordelen? Je ontdekt je bestemming op je eigen tempo, stopt op tijd voor een terrasje wanneer jij dat wil en wie graag nog even in zijn of haar bubbel wil blijven, die kan dat met een huurwagen perfect.

Je boekt je huurwagen best op tijd, want meer dan ooit zijn huurwagens gegeerd. Je hebt de voordeligste prijs en de grootste keuze. Je kiest vooraf of je een kleinere of een grotere wagen wil, een 2 of 4 deurs, enz. Daarnaast biedt onze partner Sunny Cars veel flexibiliteit. Wijzigen kan altijd kosteloos, en met de flexservice kun je kosteloos annuleren tot 4 uur voor aanvang van de huurperiode.

Je kunt een wagen huren voor een langere periode, maar wij boeken ook heel vaak een huurwagen voor onze klanten voor 3 x 24 uur. In de prijs van onze huurwagens is altijd een omniumverzekering inbegrepen. Je krijgt vooraf een duidelijk overzicht van je reservatie en van wat is inbegrepen.

Wil jij ook meer uit je vakantie halen? Vraag me dan gerust een offerte voor een huurwagen op jouw vakantiebestemming.

Reisaanvraag

Haal meer uit je vakantie met een huurwagen

  Uw voornaam

  Voer een getal in

  Uw familienaam

  Voer een getal in

  Datum, Vakantie, Duurtijd

  E-mail

  Telefoon

  Uw opmerkingen