Op verkenning in Bretagne

Eén van mijn favoriete reisbestemmingen dichtbij is Bretagne. Deze regio heeft me zo verrast. We logeerden in het hotel Diane, en maakten heel wat fijne uitstappen:

 • Saint Malo: hier kan je lekker kuieren in de oude stad en in de haven. Reis je met kinderen? Dan is een bezoek aan het aquarium een aanrader. Vanop de vestigingsmuren kun je eindeloos turen naar het schouwspel van eb en vloed.
 • Canacale: makkelijk te bereiken vanuit Saint Malo. Wie van oesters houdt, die moet ze hier zeker komen proeven!
 • Maak een dagexcursie langs de ‘Côte de Granit rose’ en zie hoe de kleuren veranderen naarmate de dag vordert.
 • Ile de Brehat is een pareltje! Dit eiland bereik je op 10 minuten vanuit Paimpol. Het eiland verken je makkelijk met de fiets of te voet. Als je stapt, kan je nog korter bij de wilde kust en de wind in je haren voelen! Vergeet zeker je picknick niet. In de zomer reserveer je best vooraf je ticket voor de overtocht.

Het Hotel De Diane bied je een warm en hartelijk onthaal. De kamers zijn eenvoudig, maar kraaknet. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm, maar met aanpassingen zodat alles veilig kan. Voor het diner voorziet het hotel een vast en lekker menu. Het hotel verhuurt ook fietsen. Zalig om op die manier de omgeving te verkennen.

Prijzen vanaf 58 euro/per persoon / nacht inclusief ontbijt.

Reisorganisator: TUI – update 12-07-2021

Alle prijzen worden vermeld per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van beschikbaarheid. Contacteer ons voor actuele beschikbaarheid en prijzen.

Reisaanvraag

Op verkenning in Bretagne

  Uw voornaam

  Voer een getal in

  Uw familienaam

  Voer een getal in

  Datum, Vakantie, Duurtijd

  E-mail

  Telefoon

  Uw opmerkingen