Onze klanten aan het woord

Na 40 jaar woonachtig in Sint-Niklaas weken we uit naar Balen. In het Centrum van Balen ligt 1 reisbureau: Cirkel Reizen. We werden dadelijk hartelijk ontvangen. Heel gemoedelijk, een warme ontvangst en koffie. Eve en Anik voeren hun job met passie uit. Ze houden zich niet enkel aan het boekje of de brochure dat voor hen ligt, maar stippelen de hele reis op maat uit. Zelfs op de open vraag waar we naartoe zouden kunnen, wist Eve dadelijk hoe dit aan te pakken. Ondertussen kent Eve mij en weet ze precies wat ik wil. We vertrouwen haar volledig. Altijd goedlachs, niets is te veel en altijd een topreis volledig op maat.

Wij reizen een viertal keer per jaar en zouden het niet anders willen dan dat Cirkel Reizen onze reizen verzorgt. Een absolute aanrader voor iedereen! Volgend jaar schrappen we Mauritius van onze bucketlist en staat, op aanraden van Eve, Egypte ook op het programma.

Bedankt voor de vele & goede zorgen, Eve & Anik!

Christine Deforche

Omdat we met een groep naar Corfu gingen en iedereen andere eisen had, besloten we om onze criteria door een professional onder de loep te laten nemen. We vertrouwden hierbij op de expertise van Cirkel Reizen. Een erg persoonlijke begeleiding en een overvloed aan enthousiasme in combinatie met het nemen van de nodige tijd om je te begeleiden in je keuze, maken dat elke reis een succes wordt. Zo heb je stees de geknipte vakantie. Je hoeft zelf nergens meer aan te denken. Alleen nog je koffer vullen!

Door de cruise-expertise van Eve hebben we tijdens onze huwelijksreis de meest optimale cruisebeleving ervaren. Elke reis die we bij Cirkel Reizen boekten, heeft voor mooie momenten gezorgd.

Hans Deckers

Een reisbureau in de buurt dat zo samen meedenkt met jou als klant, is altijd leuk. Cirkel Reizen luistert, maakt tijd en overlegt om zo de perfecte reis voor jou samen te stellen.

Dankzij Cirkel Reizen maakten we een rondreis in Zuid-Afrika in kleine groep. We bezochten zo natuurparken die niet door de grote massa bezocht worden. Er gaat niets boven ’s morgens wakker worden in de Hanglip Mountain Lodge temidden van het Entabeni Game Reserve in Zuid-Afrika. Puur natuur, rust en de wilde dieren die je vanaf je balkon ziet drinken aan de waterplas.. Hier hebben we ons hartje verloren. En dat allemaal dankzij Cirkel Reizen.

Hopelijk helpen Eve en Anik ons ook enkele andere bestemmingen van onze bucketlist te schrappen, zoals Namibië, Costa Rica, Alaska, Lapland,... Wij kijken er alvast naar uit!

Marc Jacobs