Een Onvergetelijke Safari Ervaring in Sebatana Private Reserve

 

Als je droomt van een safari die je hart sneller doet kloppen, dan is de reis naar het Sebatana Private Reserve in Zuid-Afrika precies wat je zoekt. Dit malariavrije paradijs, verspreid over meer dan 40.000 hectare, biedt een unieke kans om de Big Five en nog veel meer te spotten, zonder de zorgen over gezondheidsrisico’s.

Waarom deze reis zo bijzonder is?

 1. Privé en Exclusief: Het Sebatana Private Reserve is een privaat reservaat met strenge beperkingen op het aantal dagelijkse bezoekers. Hierdoor ervaar je de natuur op een intieme en authentieke manier, zonder de drukte van grote toeristengroepen.
 2. Rijk aan Wildlife: Hier vind je niet alleen de beroemde Big Five (leeuwen, olifanten, luipaarden, neushoorns en buffels), maar ook zeldzame dieren zoals bruine hyena’s, cheeta’s en wilde honden. Met meer dan 50 verschillende zoogdieren en 300 vogelsoorten, is elke safari een nieuwe ontdekking.
 3. Educatief en Betrokken: Het reservaat werkt samen met een team van enthousiaste vrijwilligers die betrokken zijn bij onderzoek en het behoud van de natuur. De bevindingen worden gedeeld met nationale parken en reservaten, wat bijdraagt aan een bredere kennis en bescherming van het wildleven.

Dag-tot-dag Programma

 • Dag 1: Je vertrekt vanuit Brussel naar Johannesburg.
 • Dag 2: Aankomst in Johannesburg en transfer naar Sebatana Private Reserve. Na een heerlijke lunch en een verfrissende duik in het zwembad, krijg je een cocktail en een briefing over de komende avonturen.
 • Dag 3: Op safari per 4×4 en een bezoek aan het wildlifemuseum en de wijnkelder. In de namiddag ga je te voet en per 4×4 naar Christina’s Wallow voor een adembenemende dierenobservatie.
 • Dag 4: Vrije tijd of optionele safari’s, zoals een nachtsafari met diner onder de sterrenhemel.
 • Dag 5: Wandelsafari gevolgd door een 4×4 safari, met een optionele avond bij een lokale stam voor een culturele ervaring.
 • Dag 6: Een optionele uitstap naar Pilanesberg Nationaal Park of een ontspannende dag in de lodge.
 • Dag 7: Vroeg in de ochtend op safari met aansluitend een traditionele Afrikaanse brunch met champagne.
 • Dag 8: Een laatste spectaculaire safari bij zonsondergang met champagne op Leopard Rock.
 • Dag 9: Na een heerlijk ontbijt vertrek je terug naar de luchthaven van Johannesburg voor de vlucht naar huis.
 • Dag 10: Aankomst in Brussel, voldaan en vol met onvergetelijke herinneringen

Prijs vanaf 1815 Eur per persoon.

Waarom kiezen voor deze groepsreis?

Het gemak van reizen in groep betekent dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Van vervoer en verblijf tot maaltijden en activiteiten, alles is tot in de puntjes geregeld. Bovendien zorgt de aanwezigheid van een Engelstalige, Zuid-Afrikaanse gids ervoor dat je alles leert over de fascinerende flora en fauna van Sebatana.

Maak je klaar voor een avontuur dat je voor altijd zal bijblijven. Boek je plaats voor deze onvergetelijke safari en ervaar de magie van het Zuid-Afrikaanse wildleven in Sebatana Private Reserve!

Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende afreisdata.

 

 

Reisaanvraag

Een Onvergetelijke Safari Ervaring in Sebatana Private Reserve

  Uw voornaam

  Voer een getal in

  Uw familienaam

  Voer een getal in

  Datum, Vakantie, Duurtijd

  E-mail

  Telefoon

  Uw opmerkingen