Orlando: “Themepark Capital of the World”

Ontdek Florida, de themapark-hoofdstad van de wereld! Deze zonnige staat is de ultieme bestemming voor avonturiers en gezinnen die op zoek zijn naar onvergetelijke ervaringen.

Begin je avontuur in Universal Orlando Resort, waar je de magische wereld van Harry Potter kunt verkennen. Bezoek Diagon Alley, drink Butterbeer in Hogsmeade, en maak een spannende rit op de Harry Potter and the Forbidden Journey. De aandacht voor detail en de meeslepende attracties zorgen ervoor dat je je echt in de wereld van tovenaars en heksen waant.

In Disney’s Animal Kingdom wacht je een adembenemende ervaring in Pandora – The World of Avatar. Maak een ritje op de rug van een Banshee in de attractie Avatar Flight of Passage en geniet van de prachtige wereld tijdens een wandeling door de Valley of Mo’ara. Dit park combineert de magie van Disney met de wonderen van de natuur op een unieke manier.

Ga verder naar Disney’s Hollywood Studios en stap in een sterrenstelsel ver, ver weg op Galaxy’s Edge. Hier kun je je eigen lightsaber bouwen, een rit maken op de iconische Millennium Falcon in Smugglers Run, en de strijd aangaan met de First Order in Rise of the Resistance. Voor Star Wars-fans is dit een absolute must-see.

Verken de onderwaterwereld in SeaWorld, waar je oog in oog komt te staan met dolfijnen, haaien en andere zeedieren. Beleef spannende attracties zoals Mako, de snelste achtbaan van Orlando, en geniet van educatieve shows die je meer leren over het leven in de oceaan.

Sluit je avontuur af in het iconische Magic Kingdom, waar je je favoriete Disney-karakters kunt ontmoeten en genieten van klassieke attracties zoals Space Mountain, Pirates of the Caribbean en de betoverende parades en vuurwerkshows. Dit park is het hart van Disney en een plek waar dromen werkelijkheid worden.

Kortom, Florida biedt een schat aan onvergetelijke ervaringen in ’s werelds beroemdste themaparken. Of je nu een fan bent van tovenaars, ruimteavonturen, zeewezens of klassieke Disney-magie, er is voor ieder wat wils. Klik hier voor meer informatie en begin vandaag nog met het plannen van jouw avontuur in de themapark-hoofdstad van de wereld!

Reisaanvraag

Orlando: “Themepark Capital of the World”

  Uw voornaam

  Voer een getal in

  Uw familienaam

  Voer een getal in

  Datum, Vakantie, Duurtijd

  E-mail

  Telefoon

  Uw opmerkingen