Ontdek de prachtige steden die de Noordzee omarmen met MSC Cruises

Ontdek de prachtige steden die de Noordzee omarmen

Parels van het Noorden – MSC Cruises

Genoeg thuisgebleven de voorbije jaren? Dan is een cruise tijdens de winter misschien wel een goed idee! Het nieuwe overwinteren doe je op een cruiseschip. Met de MSC Virtuosa bijvoorbeeld.

Tijdens de winter van 2022 – 2023 kan je overwinteren op de MSC Virtuosa. Ontdek zo alle parels van het Noorden in de magische wintersfeer. Je kent het wel: gezellige lichtjes, kerstmarkten, lekker eten, genieten van de voordelen van het laagseizoen en nog zo veel meer.

Vanaf dit jaar kan je samen met MSC cruises het mooie noorden beleven. Dit kan al vanaf vier nachten en is oplopend tot 21 nachten. Een ideale en comfortabele manier om al die mooie bestemmingen in één reis van je bucketlist te schrappen.

De route 

Er zijn op een cruise erg veel verschillende pakketten mogelijk. Hierdoor kan je voor iedereen de geschikte formule terugvinden. Je kiest waar je wil vertrekken en hoelang je wil reizen. Zo bepaal je direct welke bestemmingen je zal ontdekken.

Hier vind je twee verschillende simulaties, en geloof me, deze staan beiden op onze bucketlist.

Vaarroute MSC

Bron: MSC

8 dagen op reis met MSC   

Sinds maandag 26 september is Zeebrugge ook een vaste haven voor het MSC Virtuosa schip. Voor ons Belgen is het dus heel makkelijk om van daaruit deze mooie reis te maken. Je neemt de trein, of parkeert je auto op de gratis parking en je kan vertrekken!

Tower Bridge LondenDe eerste route, is een reis van zeven nachten en acht dagen. Je Vertrekt in Zeebrugge en vaart richting Le Havre in Frankrijk. Plan bijvoorbeeld op dag twee van de reis een daguitstap naar Parijs . Bij MSC bieden ze deze uitstappen ook in groep aan, deze kan je op het schip, of op voorhand bijboeken. Onze tip? Doe de excursies zelfstandig. Neem het openbaar vervoer of een taxi te en ontdek zelf de stad en zijn verborgen parels. Zo krijg je dus een dag de tijd om Parijs, of een andere stad naar keuze op je eigen tempo te ontdekken.

Vanuit Le Havre vaar je verder richting Southampton in het Verenigd Koninkrijk. Neem de taxi, bus of trein richting Londen en ontdek op dag drie de parels van het Noorden in deze prachtige wereldstad. The London Eye, Tower Bridge en de Big Ben wachten je op. Na een volledige dag te vertoeven in het Verenigd Koninkrijk zet het schip verder koers richting Hamburg in Duitsland. De ideale plek om de kerstsfeer op te snuiven op het einde van het jaar. Tijdens deze tocht heb je één volledige dag op het schip. Hier kan je genieten van alle faciliteiten die het Virtuosa schip te bieden heeft. Deze bespreken we in een volgende blog. Op dag vijf arriveert het schip in Hamburg.

 

Een volledige dag in Hamburg gespendeerd? Vaar met de Virtuosa verder richting Rotterdam. Tussen deze twee parels zit ook een volledige dag op zee. Beleef Rotterdam, de voorlaatste stop op dag zeven. Een trendy stad, met een prachtige skyline. Na de daguitstap in Rotterdam zet de Virtuosa terug koers richting Zeebrugge waar je op dag acht om 7u00 aankomt.

Deze reis maak je met 2 personen al vanaf €1058*

*Dit is exclusief hotelservice kosten, en kan nog variabel zijn afhankelijk van kamertype, de verschillende boekingsklasses, extra faciliteiten, etc.

Een snelle tocht door het Noorden prachtige bestemmingen, wij zouden vandaag nog vertrekken! Zijn acht dagen alles behalve voldoende voor jou? Ga dan mee op de 21 daagse cruise van MSC. Deze cruise bespreken we in de tweede simulatie.

21 dagen op reis met MSC

vaarroute 2

Bron: MSC

Vertrek in Zeebrugge, maar je vaart een stuk verder, richting de Canarische Eilanden. Hetzelfde schip, dezelfde Noordelijke bestemmingen maar nog enkele erg mooie extra’s.

LissabonVanuit Zeebrugge vaar je richting Rotterdam, bij elke stop verblijf je weer één dag op deze bestemming zoals bij de eerste 8-daagse reis. Hierna vaar je verder richting Le Havre in Frankrijk. Na Le Havre vaar je richting het zuiden. Je hebt dan twee volledige dagen op het schip. Het perfecte moment om jezelf te verwennen met een Spa dagje of gezellig dineren en genieten van de leuke winkeltjes op de Virtuosa. Na deze twee dagen kom je aan in Lissabon, de grootste stad van Portugal. Proef er de overheerlijke pastéis de nata en geniet een dag van deze topbestemming.

MarokkoEen kort maar krachtig bezoek in Lissabon en je reist weer verder richting Càdiz in Spanje, hier kom je op dag zeven om 11u00 aan. Om 19u00 vertrek je richting Casablanca in Marokko, een pareltje in het noorden van Afrika. Ontdek er deze heerlijke  moderne infrastructuren die zich vermengen met charmante wijken, tussen het Arabisch-islamitische erfgoed en de erfenis van de koloniale tijd. Na Casablanca kan je weer een dag genieten van de faciliteiten van het schip. Op dag negen reis je richting Funchal in Madeira. Vanuit Madeira zak je verder af naar het zuiden en vaar je richting de Canarische Eilanden. Dag elf kom je aan in Santa Cruz, Tenerife. Hier kan je genieten van de zon en wat vitamine D opdoen. ’s Avonds vertrekt het schip weer en reis je verder richting Las Palmas in Gran Canaria. Na een zonnige stop in Las Palmas vaart de Virtuosa terug naar het Noorden richting Arrecife de Lanzarote.

Op dag 16 stopt de cruise nog in La Coruna in Spanje. Dag 14, 15 en 17 zijn zeedagen. Met La Coruna in de achteruitkijkspiegels, kom je aan in Southampton waar je, zoals hierboven gezegd werd, naar Londen kan afreizen. Om 20u00 vertrek je richting Hamburg. Hier kom je twee dagen later ’s ochtends aan om 7 uur. Dit is dag 19, en ook de voorlaatste stop van deze cruise. Op dag 20 heb je de laatste zeedag en vaar je richting de eindstop, Zeebrugge.

Gedurende 21 dagen krijg je tijdens één reis een erg mooie waaier aan herinneringen én kan je een hele boel bestemmingen van je bucketlist schrappen.

Deze reis maak je met 2 personen al vanaf €2738*

*Dit is exclusief hotelservice kosten, en kan nog variabel zijn afhankelijk van kamertype, de verschillende boekingsklasses, extra faciliteiten, etc.

Heb jij zin om de parels van het Noorden te ontdekken met MSC? Maak een afspraak of vraag hieronder je reisvoorstel aan en wij helpen je heel graag verder met al je vragen!

Wil je graag nog wat meer informatie over het cruiseschip zelf? Kijk dan zeker uit naar onze blog over de MSC Virtuosa.

Reisorganisator: MSC Cruises – update 04-10-2022

Reisaanvraag

Ontdek de prachtige steden die de Noordzee omarmen met MSC Cruises

  Uw voornaam

  Voer een getal in

  Uw familienaam

  Voer een getal in

  Datum, Vakantie, Duurtijd

  E-mail

  Telefoon

  Uw opmerkingen