Verken de Middellandse Zee met MSC Opera: Ontdek de Magie van een Cruise

Verken de Middellandse Zee met MSC Opera

Ontdek de Magie van een Cruise

De beste manier om de Middellandse Zee te ontdekken? Een cruise!

Bron: MSC Cruises

Op cruise gaan naar de zon, dat klinkt niet slecht! Vaar met MSC Opera, acht dagen lang, over de Middellandse Zee. Ontdek de verschillende monumenten, culturen en tradities van deze prachtige regio. Op cruise liggen al deze bestemmingen binnen handbereik.

Een cruise met MSC maakt het mogelijk om verschillende historische havens te ontdekken. Leer Bari, Napels, Genua van dichtbij kennen en geniet van de gezellige kleine dorpjes rondom Cannes in Frankrijk. Verdiep je in de Spaanse cultuur in Ibiza, Barcelona, Malaga en Valencia.

Had je liever een andere route gedaan? Dat kan! MSC heeft een groot aanbod aan routes in het Middellandse Zeegebied. Maak de reis langer of korter. Of vaar je liever langs andere bestemmingen? Dit kan allemaal!

De vertrek halte ligt niet bij de deur, daarom biedt MSC ook fly & cruise paketten aan.

Prijzen voor deze route vanaf €669 per persoon

Het schip

Het MSC Opera schip dompelt je onder in luxueuze, stijlvolle Italiaanse sfeer. Ideaal om naar de zon te varen. Vertrek deze winter of tijdens de lente en zomer van 2023 en beleef het mooiste openluchtmuseum van Europa: De Middellandse zee.

 

 

Heb jij al zin gekregen om te vertrekken? Wacht niet te lang! Maak een afspraak en kom langs bij Cirkel Reizen en wij helpen je met veel plezier verder.

Reisorganisator: MSC – update 08-10-2023

Reisaanvraag

Verken de Middellandse Zee met MSC Opera: Ontdek de Magie van een Cruise

  Uw voornaam

  Voer een getal in

  Uw familienaam

  Voer een getal in

  Datum, Vakantie, Duurtijd

  E-mail

  Telefoon

  Uw opmerkingen