Mijn visie voor de zomer en wintervakanties!

Vakantie moet iets zijn om naar uit te kijken! Dat is mijn visie!  Ik ben ervan overtuigd dat reizen veilig kan. Op voorwaarde dat de maatregelen overal worden nageleefd. De vaccinaties komen stilaan op kruissnelheid, maar het zal wel nog een zomer worden met testen en voorwaarden. En van verantwoordelijkheid nemen om ook op vakantie de maatregelen op te volgen. Maar dat geldt evengoed voor wie thuisblijft. Bij Cirkel reizen zullen we er alles aan doen om er voor 100% te staan voor wie kan en wil reizen. Van bij het zoeken naar een geschikte vakantie, bij de boeking, de voorbereiding en tijdens je vakantie. Het belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt! Of dat nu voor een vakantie is al deze zomer of voor later. In onze volgende nieuwsbrieven doen we zeker nog suggesties voor deze zomer. We wachten heel even af hoe de kaarten kleuren om jou de beste voorstellen te doen. Ik duim dat we gauw weer zonder zorgen mogen genieten! 

Winterzonvakanties

Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, La Palma, Madeira, Kaapverdië en de Costa Blanca kun je nu al boeken voor een vertrek tot 10 januari 2022. Binnenkort zullen ook de afreizen tot einde maart beschikbaar zijn, en zal TUI ook het volledige aanbod aan reisbestemmingen klaarhebben. Iedereen heeft er lang op moeten wachten, dus we verwachten voor volgende winter een boekingsgolf op heel wat zonbestemmingen. De Tui garanties blijven van toepassing. Zo boek je met een gerust hart jouw volgende vakantie.

Profiteer van: 

  1. Vroegboekkortingen (bij TUI en Vip Selection)
  2. Extra voordelig luchthavenvervoer (bij TUI)
  3. Gratis privé luchthavenvervoer (bij Vip Selection)

*kortingen afhankelijk van bestemming en reisperiode.

Ben jij een sneeuwliefhebber? Ook dan hebben we goed nieuws, want de eerste hotels en appartementen voor de winter zijn ook boekbaar. Van de kerst t/m de paasvakantie! Ook hier zijn er vroegboekkortingen van toepassing. En het allerbelangrijkste blijft: wie vroeg boekt, heeft de ruimste keuze!

 

Heb jij een vraag? Twijfel je over wanneer je best jouw volgende vakantie boekt? Over je tegoedbon? Of wil je graag brainstormen over je volgende reisbestemming! Of je wil er zo gauw mogelijk tussenuit? Je bent na afspraak altijd welkom in ons reiskantoor.